Kitkan täytetyt pizzakeksit

Kitkan viisas hankkeen reseptikilpailun voittaja, Päivi Miettinen!

10 annosta

  • 5 pientä pakastepizzapohjaa
  • Ketsuppia
  • 10 viipaletta mozzarella tuorejuustoa
  • Aurinkokuivattua tomaattia kuutioina
  • 20 kpl Kitkan viisas savumuikkua tomaatissa
  • Juustoraastetta
  • Pizzamaustetta
  • Caesar-kastiketta

Annosten koristeluun:

  • Herneen versoja
  • Sitruuna
  • 5 kirsikkatomaattia

Painele metallisella rengasmuotilla jokaisesta pizzapohjasta 4 pyöreää keksipohjaa. Levitä kaikille keksipohjille ketsuppia ja pizzamaustetta.

Laita kymmenen keksipohjan päälle juustoraastetta, aurinkokuivattua tomaattia maun mukaan, mozzarellaviipale ja kaksi Kitkan savumuikkua. Ripottele päällimmäiseksi vielä juustoraastetta.

Laita jokaisen täytetyn keksin päälle kansi ja paina sitä kevyesti täytettä vasten. Paista uunissa pizzapohjapakkauksen ohjeen mukaan. Seuraa paistumista tarkasti, ettei kansi mene liian tummaksi.

Ota keksit uunista ja anna jäähtyä hetken aikaa, jotta koristeeksi käytettävä kastike ei sula. Piirrä Caesar-kastikkeella keksien päälle koristeeksi kala. Aseta keksit annoslautasille herneenversojen päälle. Koristele annos sitruunaviipaleilla ja kukaksi leikatulla kirsikkatomaatin puolikkaalla.

Kitkan täytetyt pizzakeksit ovat herkullinen kahvipöydän tarjottava tai kevyt kalamiehen iltapala.